1. Úvod
    1.1 
    Zavázali jsme se chránit soukromí návštěvníků našich webových stránek, služby
    uživatelů, jednotlivých zákazníků a personálu zákazníků.
    1.2 Tyto zásady platí tam, kde jednáme jako správce údajů s ohledem na
    osobní údaje těchto osob; jinými slovy, kde určíme
    účely a prostředky zpracování těchto osobních údajů.
    1.3 Naše webové stránky obsahují kontroly ochrany osobních údajů, které ovlivňují to, jak budeme zpracovávat
    vaše osobní údaje. Pomocí ovládacích prvků ochrany osobních údajů můžete určit, zda
    chcete dostávat přímá marketingová sdělení a omezit
    shromažďování, sdílení a zveřejňování vašich osobních údajů. Můžete přistupovat k
    ovládání soukromí prostřednictvím nastavení vašeho účtu.
    1.4 Na našem webu používáme soubory cookie. Pokud tyto soubory cookie nejsou striktně
    nezbytné pro poskytování našich webových stránek a služeb, vás o to požádáme
    souhlas s naším používáním souborů cookie při první návštěvě našich webových stránek.
    1.5 V těchto zásadách „my“, „nás“ a „naše“ odkazují na boyueda. Více informací o nás naleznete v sekci
    14.
  2. Osobní údaje, které shromažďujeme
    2.1
     V této části 2 jsme stanovili obecné kategorie osobních údajů, které
    zpracováváme a v případě osobních údajů, které jsme nezískali přímo
    od vás, informace o zdroji a konkrétních kategoriích těchto údajů.
    2.2 Můžeme zpracovávat údaje, které nám umožňují kontaktovat vás („kontaktní údaje“).
    Kontaktní údaje mohou zahrnovat vaše jméno, e-mailovou adresu, telefonní číslo,
    poštovní adresa a/nebo identifikátory účtů sociálních médií. Zdroj
    kontaktní údaje jste vy a/nebo váš zaměstnavatel. Pokud se přihlásíte na naše webové stránky pomocí a
    účtu na sociálních sítích, získáme prvky kontaktních údajů z
    příslušného poskytovatele účtu na sociálních sítích.
    2.3 Můžeme zpracovávat údaje o uživatelském účtu vašeho webu („údaje o účtu“). The
    údaje o účtu mohou zahrnovat identifikátor vašeho účtu, jméno, e-mailovou adresu,
    obchodní název, data vytvoření a úpravy účtu, nastavení webových stránek a
    marketingové preference. Pokud se přihlásíte na naše webové stránky pomocí sociálních médií
    účtu, získáme prvky údajů o účtu z příslušné soc
    poskytovatel mediálního účtu.
    2.4 Můžeme zpracovávat informace týkající se transakcí, včetně nákupů
    zboží a/nebo služby, které s námi a/nebo prostřednictvím našich webových stránek uzavíráte
    (“transakční údaje”). Údaje o transakci mohou zahrnovat vaše jméno, vaše
    kontaktní údaje, údaje o vaší platební kartě (nebo jiné platební údaje) a
    Detaily transakce. Zdrojem údajů o transakci jste vy a/nebo náš
    poskytovatel platebních služeb.
    2.5 Můžeme zpracovávat informace obsažené v jakékoli komunikaci nebo s ní související
    které nám zašlete nebo které zašleme my vám („komunikační údaje“). The
    komunikační data mohou zahrnovat komunikační obsah a metadata
    spojené s komunikací. Naše webové stránky vygenerují metadata
    související s komunikací prováděnou pomocí kontaktních formulářů webových stránek.
    2.6 Můžeme zpracovávat údaje o vašem používání našich webových stránek a služeb („používání
    data"). Údaje o používání mohou zahrnovat vaši IP adresu, zeměpisnou polohu,
    typ a verze prohlížeče, operační systém, zdroj doporučení, délka návštěvy,
    zobrazení stránek a navigační cesty webu, stejně jako informace o
    načasování, frekvence a vzor používání vaší služby. Zdroj použití
    data jsou náš analytický sledovací systém.
  3. Účely zpracování a právní základy
    3.1
     V této části 3 jsme stanovili účely, pro které můžeme zpracovávat
    osobní údaje a právní základy zpracování.
    3.2 Provoz – Vaše osobní údaje můžeme zpracovávat pro účely
    provozování našich webových stránek, zpracování a plnění objednávek, poskytování našich
    služby, dodávání našeho zboží, generování faktur, účtů a další dokumentace související s platbami a kontrola kreditu. Právní základ pro toto zpracování
    jsou naše oprávněné zájmy, a to řádná správa našich webových stránek,
    služby a podnikání.
    3.3 Publikace – Údaje o účtu můžeme zpracovávat pro účely zveřejnění
    takové údaje na našich webových stránkách a jinde prostřednictvím našich služeb v souladu
    s vašimi výslovnými pokyny. Právním základem tohoto zpracování je souhlas.
    3.4 Vztahy a komunikace – Můžeme zpracovávat kontaktní údaje,
    údaje o účtu, údaje o transakcích a/nebo komunikační údaje pro tyto účely
    řízení našich vztahů, komunikace s vámi (kromě
    komunikace pro účely přímého marketingu) e-mailem, SMS, poštou,
    telefon, poskytování podpůrných služeb a vyřizování stížností. Právní základ
    pro toto zpracování jsou naše oprávněné zájmy, konkrétně komunikace s
    návštěvníci našich webových stránek, uživatelé služeb, individuální zákazníci a zákazníci
    personálem, udržováním vztahů a řádnou správou
    naše webové stránky, služby a podnikání.
    3.5 Přímý marketing – Můžeme zpracovávat kontaktní údaje, údaje o účtu a/nebo
    transakční údaje pro účely vytváření, cílení a přímého odesílání
    marketingová komunikace e-mailem, SMS, poštou a kontaktování
    telefon pro marketingové účely. Právní základ pro toto zpracování
    je souhlas.
    3.6 Výzkum a analýza – Můžeme zpracovávat údaje o používání a/nebo transakce
    údaje pro účely průzkumu a analýzy používání našich webových stránek a
    služeb a také zkoumání a analyzování dalších interakcí s našimi
    podnikání. Právním základem tohoto zpracování je souhlas.
    3.7 Vedení záznamů – Vaše osobní údaje můžeme zpracovávat pro účely
    vytváření a údržba našich databází, záložní kopie našich databází a
    naše obchodní záznamy obecně. Právním základem pro toto zpracování je náš
    oprávněné zájmy, jmenovitě zajištění toho, abychom měli přístup ke všem
    informace, které potřebujeme ke správnému a efektivnímu vedení našeho podnikání
    v souladu s touto politikou.
    3.8 Bezpečnost – Vaše osobní údaje můžeme zpracovávat pro účely bezpečnosti
    a předcházení podvodům a jiné trestné činnosti. Právní základ tohoto
    zpracování je naším oprávněným zájmem, a to ochrana našich webových stránek,
    služby a podnikání a ochrana druhých.
    3.9 Pojištění a řízení rizik – Vaše osobní údaje můžeme zpracovávat
    je-li to nezbytné pro účely získání nebo udržení pojištění
    krytí, řízení rizik a/nebo získání odborného poradenství. Právní
    základem pro toto zpracování jsou naše oprávněné zájmy, a to řádné
    ochranu našeho podnikání před riziky.
    3.10 Právní nároky – Vaše osobní údaje můžeme zpracovávat, je-li to nezbytné pro účely
    stanovení, výkon nebo obhajoba právních nároků, ať už u soudu
    řízení nebo ve správním či mimosoudním řízení. Právní základ
    pro toto zpracování jsou naše oprávněné zájmy, a to ochrana a
    prosazování našich zákonných práv, vašich zákonných práv a zákonných práv ostatních.
    3.11 Soulad s právními předpisy a životně důležité zájmy – Můžeme také zpracovávat vaše osobní údaje
    údaje, pokud je takové zpracování nezbytné pro soulad s právními předpisy
    povinnost, které se na nás vztahuje, nebo za účelem ochrany vašich životně důležitých zájmů nebo
    životní zájmy jiné fyzické osoby.
  4. Poskytování vašich osobních údajů ostatním
    4.1
     Vaše osobní údaje můžeme sdělit našim přepravcům a přepravním partnerům
    pokud je to přiměřeně nutné pro účely získání nebo udržení
    efektivní dodávky zboží.
    4.2 Vaše osobní údaje uchovávané v databázi našich webových stránek budou uloženy na serverech
    našich poskytovatelů hostingových služeb.
    4.3 Finanční transakce související s našimi webovými stránkami a službami může zpracovávat
    naši poskytovatelé platebních služeb, PayPal, 2Checkout. Budeme sdílet transakci
    údaje s našimi poskytovateli platebních služeb pouze v rozsahu nezbytném pro
    účely zpracování vašich plateb, vrácení těchto plateb a obchodování
    se stížnostmi a dotazy týkajícími se takových plateb a refundací. Můžeš
    najít informace o zásadách ochrany osobních údajů poskytovatelů platebních služeb a
    postupy na https://www.paypal.com/uk/webapps/mpp/ua/useragreementfull https://www.2checkout.com/legal/terms/.
    4.4 Kromě konkrétního zveřejnění osobních údajů uvedených v tomto oddílu
    5, můžeme zpřístupnit vaše osobní údaje, pokud je takové zveřejnění nezbytné
    dodržování zákonné povinnosti, které se na nás vztahuje, nebo za účelem
    chránit své životní zájmy nebo životní zájmy jiné fyzické osoby. My
    může také zpřístupnit vaše osobní údaje, pokud je takové zveřejnění nezbytné
    stanovení, výkon nebo obhajoba právních nároků, ať už u soudu
    řízení nebo ve správním či mimosoudním řízení.
  5. Mezinárodní předávání vašich osobních údajů
    5.1
     V této části 5 poskytujeme informace o okolnostech, za kterých
    vaše osobní údaje mohou být předány do třetí země v rámci Spojeného království a/nebo EU
    zákon o ochraně údajů.
    5.2 Hostingová zařízení pro naše webové stránky se nacházejí v EU. Kompetentní údaje
    ochranné orgány učinily rozhodnutí o přiměřenosti s ohledem na
    zákony o ochraně osobních údajů jednotlivých zemí EU.
    5.3 Berete na vědomí, že osobní údaje, které předáváte ke zveřejnění prostřednictvím
    naše webové stránky nebo služby mohou být dostupné prostřednictvím internetu po celém světě.
    Nemůžeme zabránit použití (nebo zneužití) takových osobních údajů jinými osobami.
  6. Uchovávání a mazání osobních údajů
    6.1
     Tento oddíl 6 stanoví naše zásady a postupy uchovávání údajů, které jsou
    navrženy tak, aby pomohly zajistit, že splníme naše zákonné povinnosti ve vztahu
    k uchovávání a výmazu osobních údajů.
    6.2 Osobní údaje, které zpracováváme pro jakýkoli účel nebo účely, nebudou uchovávány
    déle, než je nezbytné pro daný účel nebo pro tyto účely.
    6.3 Vaše osobní údaje budeme uchovávat následovně:
    () kontaktní údaje budou uchovávány po dobu minimálně 1 následujícího roku
    datum posledního kontaktu mezi vámi a námi a a
    maximálně 3 roky po tomto datu;
    (B) údaje o účtu budou uchovávány po dobu minimálně 1 následujícího roku
    datum uzavření příslušného účtu a maximálně po dobu
    3 roky po tomto datu;
    (C) údaje o transakci budou uchovávány po dobu minimálně 1 roku
    po datu transakce a nejdéle po dobu 3
    roky po tomto datu;
    (D) komunikační údaje budou uchovávány po dobu minimálně 1 roku
    po datu předmětné komunikace a pro a
    maximálně 3 roky po tomto datu; a
    (E) údaje o používání budou uchovávány po dobu 1 roku od data shromáždění.
    6.4 Bez ohledu na ostatní ustanovení tohoto oddílu 6 si můžeme ponechat vaše
    osobní údaje, pokud je takové uchovávání nezbytné pro soulad s právními předpisy
    povinnost, které se na nás vztahuje, nebo za účelem ochrany vašich životně důležitých zájmů
    nebo životní zájmy jiné fyzické osoby.
  7. Vaše práva
    7.1
     V této části 7 jsme uvedli práva, která máte v rámci údajů
    ochranný zákon.
    7.2 Vaše hlavní práva vyplývající z právních předpisů o ochraně údajů jsou:
    () právo na přístup – můžete požádat o kopie svých osobních údajů;
    (B) právo na opravu – můžete nás požádat o opravu nepřesnosti
    osobních údajů a k doplnění neúplných osobních údajů;
    (C) právo na výmaz – můžete nás požádat o výmaz vašich osobních údajů;
    (D) právo na omezení zpracování – můžete nás požádat o omezení
    zpracování vašich osobních údajů;
    (E) právo vznést námitku proti zpracování – můžete vznést námitku proti zpracování
    vašich osobních údajů;
    (F) právo na přenositelnost údajů – můžete požádat, abychom vaše údaje přenesli
    osobní údaje jiné organizaci nebo vám;
    (G) právo podat stížnost u dozorového úřadu – můžete
    stěžovat si na naše zpracování vašich osobních údajů; a
    (H) právo odvolat souhlas – v rozsahu, v jakém je právní základ
    naše zpracování vašich osobních údajů je souhlas, můžete jej odvolat
    souhlas.
    7.3 Tato práva podléhají určitým omezením a výjimkám. Můžeš se učit
    více o právech subjektů údajů návštěvou
    https://edpb.europa.eu/our-work-tools/general-guidance/gdpr-guidelinesrecommendations-best-practices_en and https://ico.org.uk/fororganisations/guide-to-data-protection/guide-to-the-general-data-protectionregulation-gdpr/individual-rights/.
    7.4 Jakékoli ze svých práv ve vztahu k vašim osobním údajům můžete uplatnit prostřednictvím
    písemné oznámení nám pomocí níže uvedených kontaktních údajů.
  8. O souborech cookie
    8.1
     Cookie je soubor obsahující identifikátor (řetězec písmen a čísel), který
    je odeslána webovým serverem do webového prohlížeče a je uložena v prohlížeči. The
    identifikátor je pak odeslán zpět na server pokaždé, když prohlížeč požaduje a
    stránku ze serveru.
    8.2 Soubory cookie mohou být buď „trvalé“ soubory cookie nebo soubory cookie „relace“: trvalé
    cookie bude uložena webovým prohlížečem a zůstane v platnosti, dokud nebude nastavena
    datum vypršení platnosti, pokud uživatel nevymaže před datem vypršení platnosti; sezení
    cookie na druhé straně vyprší na konci uživatelské relace, když
    webový prohlížeč je zavřený.
    8.3 Soubory cookie nesmí obsahovat žádné informace, které uživatele osobně identifikují, ale
    osobní údaje, které o vás uchováváme, mohou být spojeny s informacemi
    uložené a získané z cookies.
  9. Soubory cookie, které používáme
    9.1
     Cookies používáme pro následující účely:
    () autentizace a stav – používáme cookies, abychom vás identifikovali, když jste
    navštivte naše webové stránky a při procházení našich webových stránek a abyste nám pomohli
    zjistit, zda jste přihlášeni na naše webové stránky;
    (B) nákupní košík – používáme cookies k udržování stavu vašeho nákupu
    košík při procházení naší webové stránky;
    (C) personalizace – k ukládání informací o vás používáme soubory cookie
    preference a personalizaci našich webových stránek pro vás;
    (D) zabezpečení – cookies používáme jako prvek používaných bezpečnostních opatření
    k ochraně uživatelských účtů, včetně zamezení podvodnému použití přihlášení
    pověření a k ochraně našich webových stránek a služeb obecně;
    (E) reklama – k zobrazování reklam, které nám pomáhají, používáme soubory cookie
    bude pro vás relevantní;
    (F) analýza – používáme soubory cookie, které nám pomáhají analyzovat používání a
    výkon našich webových stránek a služeb; a
    (G) souhlas se soubory cookie – používáme soubory cookie k ukládání vašich preferencí
    k používání souborů cookie obecněji.
  10. Cookies používané našimi poskytovateli služeb
    10.1
     Naši poskytovatelé služeb používají soubory cookie a tyto soubory cookie mohou být uloženy u vás
    počítače, když navštívíte naše webové stránky.
    10.2 Používáme Google Analytics. Google Analytics shromažďuje informace o použití
    našich webových stránek pomocí souborů cookie. Shromážděné informace slouží k
    vytvářet zprávy o používání našich webových stránek. Můžete se dozvědět více o
    Využití informací Googlem při návštěvě
    https://www.google.com/policies/privacy/partners/ and you can review
    Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google na adrese https://policies.google.com/privacy.
  11. Správa souborů cookie
    11.1
     Většina prohlížečů umožňuje odmítnout přijímání souborů cookie a soubory cookie smazat.
    Metody, jak toho dosáhnout, se liší podle prohlížeče a verze
    verze. Můžete však získat aktuální informace o blokování a
    smazání cookies pomocí těchto odkazů:
    () https://support.google.com/chrome/answer/95647 (Chrome);
    (B) https://support.mozilla.org/en-US/kb/enhanced-tracking-protectionfirefox-desktop (Firefox);
    (C) https://help.opera.com/en/latest/security-and-privacy/ (Opera);
    (D) https://support.microsoft.com/en-gb/help/17442/windows-internetexplorer-delete-manage-cookies (Internet Explorer);
    (E) https://support.apple.com/en-gb/guide/safari/manage-cookies-andwebsite-data-sfri11471/mac (Safari); and
    (F) https://support.microsoft.com/en-gb/help/4468242/microsoft-edgebrowsing-data-and-privacy (Edge).
    11.2 Blokování všech souborů cookie bude mít negativní dopad na použitelnost mnoha
    webové stránky.
    11.3 Pokud zablokujete soubory cookie, nebudete moci používat všechny funkce na našem webu
    webová stránka.
  12. Změny
    12.1 Tyto zásady můžeme čas od času aktualizovat zveřejněním nové verze na
    naše webové stránky.
    12.2 Tuto stránku byste měli občas zkontrolovat, abyste se ujistili, že jste s některými spokojeni
    změny této politiky.
    12.3 Můžeme vás upozornit na významné změny těchto zásad prostřednictvím e-mailu.

Co hledáš?

Přihlašte se k odběru našich emailů

Zůstaňte informováni! Měsíční tipy, trasy a slevy.

Váš nákupní košík